Info

Johan Verhasselt moest het stellen met m’n uitermate slecht humeur. Slecht slapen is niet goed voor de ‘happyness’. Op het eerste ankerpunt bleek dat m’n fronttroller niet werkte en dat maakte me niet blijer. Aaarrgh, ik ben ondertussen omringd door een groot aantal slecht werkende toestellen!… Toen de Minn Kota terug aan de praat was waren we tot een stek gedrift waar ik nog nooit één vis had gevangen. De vier eerste worpen waren wél raak en zetten de toon voor een heerlijke, warme dag op de rivier! Tijdens het fotograferen van een dikke snoek viel ik met m’n ribben tegen de stootrand van de boot en krijste de rivier bij elkaar van de pijn. Ik had een verpleger bij die beheerst de diagnose stelde en pijnstillers tevoorschijn toverde! Ach, het was wel wat zoeken maar de rovers bleven maar komen… de ene al wat groter dan de ander. Jo liet een mooie snoekbaars -toch wel een hele verre zeventiger- uit z’n handen glijden, net voor de foto’s. Hij haalde z’n schouders op, hij is daar niet zo mee bezig. Foto’s zijn niet belangrijk, als je ze maar gevangen hebt! Een les. Happyness…