Info

Men kan zich wel afvragen waarom ‘t zo lang duurt dat ik nog iets schrijf? Wel, Gunther, Ben en ik zijn al een maand bezig met het werken aan een dvd-voorstelling van de Mechelse Regio van het VBK. Dat blijkt een veel taaier karwei dan oorspronkelijk gedacht! Alles word op muziek gemonteerd en in Final Cut Pro afgewerkt met effecten. Door tijdsgebrek schiet het vissen er dan bij in… Tja.
Vorige week ging ik even uitwaaien bij Gunther aan het fort. Dat bleek leuk want net toen ik er aan kwam tikte hij een mooie januarivis vast. Na een loom gevecht lag er een 14kg. spiegel in het net. Ne een uur vissen was de eerste vis van 2007 al binnen. Nice!
Met Oudejaarsavond had ik de altijd beminnelijke Jacques Schouten en z’n vriendin Sylvia op bezoek. Gezelligheid troef! Ik vond het een leuk idee om ‘m als cadeautje een aantal polderstreamers te maken en een kleine zelfgemaakte jerkbait. Hij was er erg van gecharmeerd. Of hij er beter mee zal vangen dan met z’n oude vertrouwde Ondex nr.6 is nog de vraag.

Comments

No comments yet.

Leave a Reply