Info

Vrijdag was ik een, voor mijn doen, een ‘lange’ sessie van plan. Van vrijdagmorgen tot zaterdagnamiddag. Vrijdagmorgen kon ik niet eens vanonder m’n paraplu uit, watersnood! De naden van m’n ovalen paraplu waren gingen lekken en ik zat algauw onder te druppen. Gelukkig werd het ‘s avonds best lekker weer en ook ‘s nachts bleef het droog.
M’n ruim op voorhand opgezette voerexperiment bleef echter visloos. M’n tegenstander bleef onzichtbaar en kwam zelfs nog niet aan m’n aas snuffelen. Volgende keer beter.
Maar, er zat wel karper op de stek, en tegen zaterdagmiddag 10u had ik er een beetje teveel gezien, rollend in het oppervlak. Ik kon het niet laten, rigs veranderd en een paar pop-upjes gezocht vanonder in de rugzak. Ik smeet de handel op het -naar mijn idee- goede plekje en na een uur had ik een 13,3kg bijna leder. Een welkome mooie donkere vis, kwas er heel blij mee! De nederlanders naast mij waren, dacht ik, een beetje onder de indruk (na enkele sessies ofzo zonder beet…). Ben in de namiddag naar huis gegaan, na wat erg gezellig socializen met de hoogst sympathieke Dutchies, toffe gasten jullie (hun fotoalbum met Hollandse metersnoeken vergeet ik nooit!).
Het smaakt natuurlijk naar meer, moet ik nou voor de karper gaan of voor de…

Comments

No comments yet.

Leave a Reply