Info

Zondag visten Frans Wijns en ik mee in Open Street Lier 2018. Tussen als het jonge en oudere streetfishing geweld die de wedstrijden afschuimen stonden wij als kersvers team Lucky Fish ons manneke. We zijn tevreden met ons zevende plaats, en dat met nauwelijks oefenen! Het was fun om te doen tussen deze leuke bende en dat kleine beetje stress heeft toch ook iets… De ganse dag in de bradende zon hakte er bij ons behoorlijk in…
We vingen een baars van 43 cm, de prijs van grootste baars deelden we met twee andere teams die er ook ene hadden van exact 43. De prijs van grootste snoekbaars ging aan ons voorbij, er was er nog eentje van net een paar mm groter gevangen! 
We hebben gegokt op de grotere vissen en da’s deels gelukt. Frans loste helaas een beste vis, ik op het laatst ook twee… dat had lekker doorgetikt op de scorekaart, hé Frans?! We’ll be back in 2019, Bruno!…