Info

Maandag, tweede paasdag en dus een lekker vrije dag! David en ik zijn naar ‘t Oostvoornse Meer geweest. Op forel met de boot. Roeiend dus, want je mag er geen motoren gebruiken. Benzine noch electro. We hebben getrold met twee vliegenhengels met daaraan zonkerstreamers. Zowel aan Intermediate lijnen en zwaar zinkende. ‘s Namiddags vistten we ook werpend met kleine plugjes. Ik had er twee, en ene kwijt. Allemaal kleine vissen, panforellen. David had één mooie gestipte bruine forel en speelde er twee kwijt waaronder een grote. Wat een kolk was dat, verdorie!
Spijtig dus genoeg alleen kleine vis in de boot…
Maar ja, alleen de duinen scheiden ons daar van de zee, dus waren lekker uitgewaaid en bijna de ganse dag een lekker zonnetje!… We waren begod in ons gezicht verbrand!
We gaan nog een herkansing pogen in de hoop de grotere vissen te vinden.
Ik had een arsenaal aan kleine kunstaas mee, en toch bleek dat de gouwe ouwe kleine Countdown en Jointed plugjes van Rapala goed waren voor vis.
Volgende keer méér!…

Comments

No comments yet.

Leave a Reply