Info

Mijn vrouw Marleen ziet me soms in het weekend zwart kijkend door het raam staren terwijl ik beter verder zou werken. Ze voelt het haarfijn aan wanneer het me niet goed gaat. Soms heb ik zo veel op mijn to-do lijstje staan dat ik er nauwelijks iets van gedaan krijg. Het is weekend, heb alle tijd, en toch weer geen tijd, ik vind dit vreselijk en toch krijg ik het niet veranderd. Andere weekends gaat het me voor de wind en krijg ik vlot van alles gedaan.
En dan zegt ze: ‘Als je nog iets van je laatste avond wil maken kan je beter gaan vissen’… Tja, ze heeft gelijk! De hengel, tas en net in de auto, fototoestel om de nek en weg ben ik. Althans voor een uurtje. Soms zit ik langer in de wagen dan dat ik effectief vis!
Gisterenavond net zo, geen beet, keiharde wind, regen, maar het deed me wel deugd. Plots toch nog een flauwe tik toen ik hard indraaide. Dan maar even doorzetten met dit ‘hard binnen draaien’ en het resulteerde in drie mooie snoekbaarzen binnen het kwartier. Dit veranderd het ganse perspectief op een slecht weekend…

Je bent visser.

_1090809_1024
_1090813_ret1024

Comments

No comments yet.

Leave a Reply