Info

Met het einde van het roofvisseizoen in zicht gaan sommigen stevig op de trapper staan en nemen een paar dagen vakantie om de rovers achterna te zitten. Dit is me niet gelukt maar de paar keren die ik laatst ging vissen zijn alleraardigst meegevallen! Een paar middagen met de bellyboat en Fons in een heerlijke zonnetje. Eén dag op stap met Marc op het grote Nederlandse water, en voor de rest ging ik in België op zoek naar kantstekken voor rovers. Met wisselend resultaat maar met een paar héle beste vissen…
Nu het roofvisseizoen ten einde is ben ik ook terug aan het fotograferen geslagen. Plus, ik heb het geluk om met een tiental toffe mensen aan de slag te gaan op een prachtig karperwatertje in de buurt. Op karper dus, wie had dit nog van mij verwacht? De afvallige haalt z’n stoffige spullen uit de kast. Op zoek naar Goud. De eerste is alvast binnen…

Een absolute Ballonbaars!

Een absolute Ballonbaars!

Al werpend naar het kantje...

Al werpend naar het kantje…

Lastig met twee mannen in je nek!

Lastig met twee mannen in je nek!


Long, lean & beautifull...

Van z'n kleurenpracht verstoken...

Van z’n kleurenpracht verstoken…

Comments

No comments yet.

Leave a Reply