Info

Vorige week was ik nog eens op stap met Vincent en Mathis. Mathis als jong vissertje die serieus doorzet (maar meer boeken moet lezen) en Vincent als oud collega van bij Focus Advertising. Een dagje polderploeteren… want er werd te veel wind voorspeld om met de boot weg te gaan.
De beelden spreken voor zich, denk ik. Het werd een mix tussen bijbabbelen, Mathis een beetje begeleiden en zelf een visje trachten te vangen. Heerlijke dag, weeral! Het weer viel al bij al mee, overtrokken met hier en daar een streep licht en in geen geval het weer dat voorspeld was.
Ik voel de dressuur op deze poldersloten en het word tijd dat ik andere oorden op zoek. We hadden een zestal vissen en een hoop confrontaties. Het kan beter, maar ook véél slechter! Mathis viste met een fluogroene Rapper en ik kon er een paar vangen op een zelfgebouwde streamer en een klein jerkje. Vincent had de camera bij de hand en voorzag ons van een volledige reportage! Thanx for that!
Wat ik nog het mooist vind is dat ik een jong vissertje gelukkig kan maken met een paar snoeken die hij in z’n eigen provinvie West-Vlaanderen slechts met heel véél moeite kan vangen…

Beeld1_DSC_1095

Comments

No comments yet.

Leave a Reply