Info

Eergisteren was een dag op het onverwachts, er was weinig wind voorspeld, en ik besloot de boot van stal te halen. Nauwelijks volk aan het water, was dit een boodschap? Windkracht drie en west- tot noordwest was de voorspelling met hier en daar een rukwind. Ik heb het geweten. Mijn backtroller is hier niet op voorzien. En dan komt de ergernis. Moet ik omschakelen naar 24 volt en me een 80-ponder installeren zodat ik de volledige controle op de boot krijg? Soms heb ik het gevoel dat de boot met mij speelt, in plaats van andersom.
Maar goed, los van deze ergernis heb ik me goed geamuseerd. Het was taai. Ik vond volop vis op 9 naar 10 meter diep maar slaagde er niet in om ze te laten toehappen. Ondieper, rond de zeven meter, had ik het plots wel door en haakte op een paar verschillende stekken een drietal vissen. Het kon beter, maar we hebben adem ademgehaald!

Comments

No comments yet.

Leave a Reply