Info

Ik ben er met Marleen een weekje vanonder gemuisd. Bretagne was de bestemming, ontdekken de bedoeling. Ik had stiekem een hengeltje en een doosje kunstaas meegenomen, kon het echt niet laten. Met de bedoeling om hier en daar mischien een verloren uurtje te vissen. De prachtige rotsachtige kusten met extreem helder water waren dan ook erg uitnodigend. Een paar zeebaarsjes en een lipvis waren tijdelijk de klos.
Van onze uitstapjes onthouden we vooral het ‘roze’ in Ploumanach, de Chaos in Huelgot, de mooiste aquariums ooit gezien in Oceanopolis Brest, het cosy Roscoff en ons waarlijk leuke huisje met supersympa-eigenaar in Pleyber Christ.
Ik ga er zeker nog terug, zo mooi vonden we het daar.
Verderop ontdekte ik ook het riviertje de Elorn, met mooie forellen en een enkele zalm. Wordt vervolgd, want die moeten nog eens belaagd worden.

Comments

No comments yet.

Leave a Reply