Info

Tijdens de kerstperiode ben ik twee keer in het zoute water gaan vissen, eens proeven. Ik heb wel al het nodige hengelmateriaal voor het zeevissen maar ik heb er niet veel kaas van gegeten. Maar je kan maar proberen, en er plezier in hebben.
Diepvriespieren en messenheften was het aas. En 150 gram lood is méér dan genoeg om er bodem en afstand te halen. Ik stond versteld van de diepte en kon het zelfs niet inschatten. Ergens tussen de twintig en dertig meter, zoiets?
De stek aan de Zandvlietsluizen brachten me telkens drie botten. Niks speciaal, maar wel wat actie tijdens deze korte sessies. De omgeving is wel erg indrukwekkend. Nooit eerder viste ik tussen zo’n onwezenlijke zware industrie en bij tijd en wijle zwemt daar een ongelofelijke hoeveelheid vis rond.
Het is iets voor later, deze visserij is momenteel geen uitdaging maar wel eens leuk om doen. Once in a while…

Comments

No comments yet.

Leave a Reply