Info

Ik zag net op Totalfishing.nl dat Ivo de kaap van de 200 verslagen voorbij is. Dat is heel wat en om het iedere week op te brengen om een verhaal te schrijven vraagt een zekere discipline. Het lijkt in ieder geval eenvoudiger dan het werkelijk is. Het leek me leuk om eens na te zien hoeveel ik er ondertussen heb, niet dat het me een zier uitmaakt. En wel verdorie, deze post is de 250ste en daar sta ik zelf een beetje versteld van! Hoe gaan we dit vieren… wel… morgen ga ik gewoon vissen en schrijf ik lekker terug een nieuw verhaaltje!…

Comments

One Comment

Post a comment
 1. Hans O. #
  November 2, 2010

  Hallo Geert,

  Proficiat met het 250 ste verslag !
  Het is altijd prettig je verslagen te lezen en mee te genieten met je vangsten.
  Ga zo door, ik blijf je volgen!

  Groeten,
  Hans O.

Leave a Reply