Info

En zo trokken we gisteren naar de Ardennen, vol verwachting, je weet immers nooit… Ik voorspelde van alles, we zijn te vroeg, er komt pas actie vanaf 11 uur en om 17u is ‘t alweer gedaan en dan gaan we een hapje eten, enz… Er klopte eens niks van al m’n waarzeggerschap, ‘t was van begin tot eind hectisch en mijn nieuwe -en iets grovere- Powergum rigs deden het ook prima. Er werden slechts twee vissen verspeeld tussen de flinke stenen onder water. 16 barbelen zagen de binnenkant van m’n nieuwe, grote Korum net. Stuk voor stuk machtige vissen tussen de 60 en 71 cm. De voeremmer raakte leeg, ik probeerde of ne fijngemalen chocolade suikerwafel in de korf me nog een extra vis kon bezorgen maar dat was te veel gewenst. Je probeert eens wat.
We zagen de eendagsvliegen uit de lucht geplukt worden door ijverige zwaluwen, de scouts sjorden het kamp, de werkmannen deden voort, het leven was mooi.
Een dag met een gouden randje, mét een gouden compagnon die er ook nog eens helemaal van zat te genieten! Zaaaalig, alhoewel, alleen de Escalope Milanese viel wat tegen…