Info

Maandag ging ik met Frans Wijns van Robby Fish mee op zee, vanuit Neeltje Jans. De Egleghemse Zeevissers organiseerden een koppel wedstrijdtje en de bedoeling was dat de tweede van het koppel geen of weinig ervaring had met het zeevissen. Perfect voor mij dus! 
Zestien koppels aan boord, een gierende stroming, beginners aan boord. Je kan het al raden! Plus het feit dat de vis op deze stek niet meewerkte… Er werd wel wat gevangen, wat scharren en botjes, geen wijting. Wel kwam er een grote zeebaars aan boord voor één van de jongste beginners die daarmee ook meteen de wedstrijd won! Ik stond met Frans tussen een paar sympathieke en nederige kleppers te vissen… Nederigheid siert. Yves Breugelmans, Ronny Cleymans en onze Frans goochelden met dat zware materiaal en ik kon alleen maar goed afkijken en er toch wel enkele binnenboord trekken. Team Wijns kon na de weging aanspraak maken op een gedeelde derde plaats en we waren er zowaar fier op! Dinsdag was het hier verse vis op het menu en het was verdikke lekker ook!
Thanks aan De Egleghemse Zeevissers voor een perfect georganiseerd dagje op een zonnige zee!