Info

Het zou zaterdag spoken. Windstoten tot windkracht 9 en veel regen. En uitgerekend dan had ik afgesproken om een oud-collega (en niet-visser) mee te nemen met de boot. Dit visdagje werd verplaatst maar ik wilde echt wel naar het water toe. Na overleg zag Fons het wel zitten, hij vind slecht weer topweer. Alleen zijn en je ding kunnen doen. De polder voor ons alleen! Het was ook zo, maar het weer was er naar. Guur!
De snoeken lagen goed los maar om de één of andere reden sloegen ze wel naar het kunstaas maar werden ze niet of nauwelijks gehaakt. Ik kan me zo’n visdag niet herinneren. Ik moet een tiental kansen hebben gehad maar kreeg er slechts twee op de kant. De rest wist de zes haken te ontlopen…
Fons kreeg wat minder beet en had er uiteindelijk vier, of waren het er vijf? Een goede score. Alle vissen waren aan de kleine kant, ik had er zelfs een echte dwerg-kamikaze bij, die persé op de foto moest!
Na de middag werd het aangenaam en droog vissen, en konden we onze dag nog droog eindigen. Heerlijk als je zoveel vis ziet maar ik vang ze te graag!…

Comments

No comments yet.

Leave a Reply