Info

Uit tijden van ‘oud’ hengelsportmateriaal, de eerste generaties Optonics mét opgeschroefde oortjes en behoorlijk lek, de eerste Phantoms van DeZutter in Genk, 40 grams zelfgemaakte zware staafwakers en zwart tubelood. 90 grams tubelood om niet in de war te gooien… Vandaag lijkt dat tubelood nog het meest gedateerd. Kan je dat geloven dat er toen nog maar één rod pod bestond? Die van DeZutter. Nu moet je gestudeerd hebben om te weten welke hengelsteunen je moet kopen. Die Optonics heb ik uiteindelijk moeten vervangen en het moet gezegd: het klinkt uit die dingetjes van Fox niet zo lekker, ik mis ook het verweerde van die oude dingen, vismateriaal moet geleefd hebben.
Man, en die dagen in de modder aan Du Der waren fantastisch… maar slopend. Langs de overkant zat Kevin Maddocks zijn video op te nemen over Du Der… Wat een vis werd er toen gevangen op dit maagdelijke water… Ze stonden aan te schuiven. Ook de vissers.

Comments

No comments yet.

Leave a Reply