Info

Fons en ik amuseren ons al een tijdje op de snoekbaars. Maar de klad komt er een beetje in. De vangsten vallen wat weg en we trekken de komende weken naar nieuwe oorden. Toch hebben we niet slecht gevangen, vorig weekend hadden we er bijvoorbeeld nog 16. Voor ons Normale Belgen is dit een best resultaat en we vissen ook niet op een top Nederlands water. Ik denk dat we vanaf nu naar het stromend water trekken.
Ook amuseer ik me tegenwoordig best vanaf de kant en alhoewel het winter is vang ik toch nog m’n visje. Zo liep ik laatst aan een ondiep watertje nog tegen een dikke snoekbaars aan, totaal onverwacht. Ik was er erg blij mee… Een recente ontdekking is de Teppan van Spro. Fantastisch actief kunstaasje dat in de 21 grams versie redelijk gemakkelijk te vissen en het is verwonderlijk dat ik er nog geen enkele op de bodem heb geparkeerd.
Het valt me op dat we bijna geen foto’s meer nemen. Waar slaat dat op? Ik weet het niet maar ik denk dat het vissen belangrijker is geworden dan het resultaat. De aanbeet belangrijker dan de natte handen…

Eén uit de zoveel...

Eén sprietje uit het mos...

Teppan Style!

Van een nieuw watertje!...

Comments

One Comment

Post a comment
  1. chris coolen #
    January 15, 2014

    “…ik denk dat het vissen belangrijker is geworden dan het resultaat…”, het ultieme zinnetje! Dat ga ik in mijn oren knopen. Bedankt Geert, naast een schitterende kapitein ook nog een echte filosoof!

Leave a Reply